Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord

Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord

Het Winmau Blade 6 Triple Core Dartboard is het technologisch geavanceerde dartbord dat verkrijgbaar is. Het is het resultaat van meer dan 30 jaar technische innovatie en is het resultaat van de nieuwste productieprocessen. De innovatieve Triple Core-sisalbasis complimenteert de Sixth Generation Blade-technologie en biedt een optimale vezeldichtheid voor maximale score. Het nieuwe board is de ultieme aanvulling op de dartcollectie van elke moderne speler.

blade 6 triple core dartbord

De Blade 6 Triple Core heeft drie lagen sisal voor een naadloos speeloppervlak en een verbeterde dartretentie blade 6 triple core dartbord. De buitenste, naadloze laag is gemaakt van hoogwaardig sisal. De middelste laag is een hardere carbon om de darts te absorberen en een consistente landing in het scoregebied te garanderen. De draad is een kwart inch dunner dan bij eerdere modellen. De gepatenteerde Density-Control-bedrading buigt in een hoek van 60 graden om bouncers te minimaliseren en is 25% dunner dan traditioneel staal.

De Blade 6 Triple Core is voorzien van een Density Control ™ draad voor verbeterde dartretentie. De buitenste bullseye en bullseye zijn nu 25% dunner dan voorheen, en het bord heeft ook een Spirit Master-nivelleringstool. De boven- en onderkant van het mes zijn lasergesneden voor extra zichtbaarheid. Het bord is ook UL- en ISF-gecertificeerd. U kunt het zelfs op maat bestellen voor uw behoeften.

Voor meer informatie zie: Dartshopleiden.nl