Zes richtlijnen voor het kiezen van een dartbord

mes 6 dubbele kern

Zes richtlijnen voor het kiezen van een dartbord

Blade 6 Dual Core, zoals de naam al doet vermoeden, is een geavanceerd dartbord van toernooikwaliteit, gemaakt van de beste volnerf sisal (ook wel bekend als Super Sisal) die op de markt verkrijgbaar is. De sisal is afkomstig uit Namibiƫ en traditioneel verwerkt in de DRC, een veelgeprezen dartspot. Dit bord biedt functies waarmee het bestand is tegen het misbruik dat zeker op zijn pad komt. Hier zijn zes tips die je zullen helpen meer te weten te komen over dit geweldige bord en hoe het je kan helpen.

Zoek eerst naar het ontwerp met zes kernen in het handvat. Dit ontwerp biedt de maximale dichtheid in het handvat en is ideaal voor een groot aantal gebruikers. Met de mogelijkheid om een groot aantal darts tegelijk te beheren, is het logisch om een klik board aan te schaffen dat de hoogst mogelijke dichtheid kern biedt. Wanneer u op zoek bent naar deze handvatten, probeer dan degene te vinden die glad van structuur zijn.

Het lemmet is het belangrijkste onderdeel van een hoogwaardig gemaakt lemmet. Een gladde, afgeronde, heavy-duty snijkant is de sleutel tot het bereiken van de hoogste kwaliteit en zou daarom de basis moeten zijn voor elk dartbord. Zoek naar een heavy-duty stalen snijkant met een gepatenteerde dual-core dartbordbasis die een naadloos, goed zichtbaar speeloppervlak biedt en een geoptimaliseerde kerndichtheid die is ontworpen voor maximale score. Verminderde dichtheid aan de buitenste kern zorgt voor een soepele penetratie van de dart door een precieze drop en verbetert de balans voor optimaal schieten.

Meer informatie: Dartshopleiden.nl